Gitte og jeg udlevede sammen min drøm om at blive bikinifitnessatlet. Uden Gittes kompetencer, viden og erfaring var drømmen aldrig blevet en realitet på kun et halvt år. Gitte forstår at tilpasse og variere kost og træning til DIG og DINE ønsker – selv under hårdt diæt.Træning med Gitte er ekstremt inspirerende, effektiv og udfordrende. Det er en træning man hader, men alligevel elsker. Præcis som det skal være!For mig var det super vigtigt at vælge en coach, der var 100% ærlig omkring min fysiske form mod konkurrencen, en coach der kunne tage mine ønsker og ideer til overvejelse samt en coach jeg kunne dele alle tanker, frustrationer og succeser med – som en dagbog.Jeg havde heldet med mig, da jeg startede et samarbejde med Gitte, og derfor får hun 5 stjerner, et kys, et kram og stort TAK med på vejen. – Nana

Jeg bliver lige nødt til takke verdens bedste coach. Tak for du en skidekold september 2014 sagde ja til at tage udfordringen op med mig. Jeg husker tydeligt at jeg så din spændstige krop og tænkte “Damn!!! Det vil jeg fanme også have”.

Efter du selv havde stillet op sidste år til DM og btw fik en 3 plads gik vi igang med at planlægge min træning og kost. Vi havde 10 mdr til at få mig klar til scenen!! Jeg var ikke ligefrem fit lige der og efter en fødsel 9 mdr tidligere krævede det også god kost planlægning. Men med god planlægning og hårdt program begyndte det tage form, det gik langsomt i starten men så buuuum!! ligesom du sagde, så kom musklerne pludselig frem. Jeg kan kun takke dig for at have troet på mig all the way og for at dele hele oplevelsen med mig.

Så kære Gitte Boesen My Lady Boss – du er så pisse dygtig og en damn god coach. – Jeanette

Min drøm om en slankere, sundere og stærkere krop startede nok på samme måde som 90 % af alle andre kvinder. Man tror lige man har fundet ”slankekuren” og man sætter direkte kurs mod salatbaren og fitnesscenteret på dag 1., desværre når jeg bare aldrig længere end til dag 4. og så er jeg i gang med at tømme kagebordet igen. ØV! Endnu en nedturs oplevelse og en knust drøm om, at få den perfekte krop. Heldigvis mødte jeg Gitte Boesen i tide! Mit forløb hos Gitte har været noget helt andet end, at følge diverse kure og råd fra medier, bøger osv. Her står du altså ansigt til ansigt med en professionel rådgiver og samtidigt et forståeligt og nærværende menneske, der konstant responderer dine frustrationer og dine ønsker. Gitte er meget forstående, professionel, sød og smilende! Jeg vil til hver en tid anbefale Gitte til andre, der kæmper med de overflødige kilo. Med personlig træning møder du op med sommerfugle i mave, klar til en ny træningstime, du giver dig 110 % når I træner sammen og du går derfra som et nyt og stærkere menneske. Jeg har i mit forløb hos Gitte lært rigtig meget om træning, sundhed, livsstil og ikke mindst om mig selv og min krop. Jeg har fået øjne op for en helt ny verden, hvor alt kan lade sig gøre. Jeg er gået fra en fedtprocent på 21% til en fedtprocent på 16% på blot 3 måneder og opnået de vildeste personlige rekorder. For første gang nogensinde føler jeg mig godt tilpas i min krop. Gitte har helt sikkert forandret mit liv og mit synspunkt på kost og træning. Tak!

– Camilla J

Gitte er en fantastisk trænxer og coach. Hun har lavet et helt vildt godt træningsprogram og kostplan til mig – og jeg har på 2,5mdr smidt 15cm sammenlagt og er gået fra 24,5 i fedt% til 19,5%. Vi er godt på vej mod mit mål. Jeg er virkelig glad!!! Jeg elsker at træne med Gitte – hun er rigtig til at presse mig, på den gode måde, fordi hun ved at jeg kan mere end jeg selv tror. Udover det er hun rigtig godt at snakke med, og hvis jeg er gået lidt i stå med træningen et par dage – får hun mig op i gear igen! Det er et super fedt forløb og jeg EKSKER det. Glæder mig til en sommer med 6-pack! Kan kun anbefale Gitte som personlig træner og kostvejleder. – Heidi