femalehealthacademy.dk
Før fødsel Efter fødsel

Bedste Gave Til Par Gravid?

15. October 2021
Billede Credits: Pixabay / JillWellington

Kender du et par der er blevet gravide eller er du selv blevet gravid og nu søger du lidt inspiration til en helt perfekt gave?

Der er næsten ingen grænser for hvad du kan give et par, der lige netop er blevet gravide. Dog handler det om at ramme noget som de begge kan lide og som de måske kan få glæde af i fællesskab.

Det er altid dejligt at nyde hinandens samvær i tosomhed, specielt når man ved, at der snart venter store forandringer, hvor alene tiden er forbi. Derfor er et gavekort til et restaurantbesøg altid kærkomment.

Kender du til parrets yndlingsmusik, så kunne nogle koncertbilletter også være en mulighed. Da der kan gå rigtig lang tid, før de igen kan tage ud af huset og nyde noget live musik.

Hvis du ved at de har lidt svært ved at komme hjemmefra grundet en travl hverdag, så kunne et weekendophold måske være noget for dem. Hvor du tilbyder at passe deres hus, have og eventuelt deres dyr. Her vil de få rig mulighed for at tale sammen og nyde hinanden.

Er du ikke så meget for at give de helt store gaver og du gerne vil være en del af den og give den største glæde. Så kan du lave et klippekort, hvor du kommer forbi dem og tilbyder din hjælp, måske en gang hver 14 dag. Her kan du tilbyde alt lige fra tøjvask, madlavning, gåtur med barnevognen til en lille snak om hvad der sker i hverdagen. Da når man først er gået på barsel, godt kan føle sig en lille smule isoleret og alene uden så mange at tale med.

  Sidens tekst er bragt og udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Hos Perlen Odense køber man specielt gerne marguerit. Tak til Perlen Odense det betyder meget for os.

  Må gravide drikke alkohol?
  01. June 2021

  Må gravide drikke alkohol?

  Efter fødsel Er du gravid og er du i tvivl, om du må drikke alkohol? Så er svaret et helt klart og rungende NEJ, her er der intet at være i tvivl om. Alkohol er meget skadeligt for barnet og derfor skal du lade være gennem hele g…
  Må man bære make up som gravid
  24. February 2021

  Må man bære make up som gravid

  Efter fødsel Må man bære make-up når man er gravid, er et rigtigt godt spørgsmål og nok også et, som mange første gangs mødre stiller sig selv, når de står med en positiv graviditetstest i hånden. Det korte svar er JA, det må man ger…
  Er make up okay som gravid? - Få svaret her
  18. February 2021

  Er make up okay som gravid? - Få svaret her

  Efter fødsel Du er gravid men du kan også godt lide at gøre lidt ud af dig selv og se præsentabel ud eller skal måske til et arrangement på hvor pæn påklædning er påkrævet.  Nu er du så i tvivl om du må gå med det makeup som du…
  Gode råd til nye forældre
  20. January 2021

  Gode råd til nye forældre

  Efter fødsel Der er ingen vej uden om! Der bliver vendt op og ned på stort set alt i dit liv, når du bliver forældre. Især første gang. Du har sikkert fået en masse råd fra venner og familie, når I venter jer, men hvad er der ellers …