femalehealthacademy.dk
Før fødsel Efter fødsel

Gode Råd Til Nye Forældre

20. January 2021
Billede Credits: Pixabay

Der er ingen vej uden om! Der bliver vendt op og ned på stort set alt i dit liv, når du bliver forældre. Især første gang. Du har sikkert fået en masse råd fra venner og familie, når I venter jer, men hvad er der ellers af gode råd til nye forældre?

En lille nyfødt vil kræve meget af jer - rigtig meget, især hvis dagligdagen skal køre nogenlunde problemfrit. Derfor får du her en række gode råd til, hvordan I klarer den første tid som nye forældre.

Gode råd til nye forældre

Et af de bedste råd, som man kan give til nye forældre er: husk at få sovet! 

Især i den første tid vil der være langt mellem de nætter, hvor den lille sover igennem. Nætterne er tit afbrudte af bleskift og amning, når den lille er sulten - og senere har fået skilt sig af med maden. 

Et rigtigt godt råd er derfor, især hvis den lille kan få mælken via en flaske - enten erstatning eller udpumpet, at man deler nattetjanserne, så man skiftevis tager en nat hver. Dermed får du minimum hver anden nat sovet fuldt igennem. Og det kan gøre meget for hele hverdagen for alle parter.

Vær ikke bange for at spørge om hjælp. Det er en verden af nye ting, når man er nye forældre. Vær derfor ikke bange for at spørge venner og familie om hjælp. Mange har folk i netværket, der gerne vil hjælpe.

Vi takker avXperten for deres støtte til sidens tekst. Hos avXperten kan du shoppe blandt et stort og flot udvalg af netkort produkter. Heraf markatet på indhold.

Må man bære make up som gravid
24. February 2021

Må man bære make up som gravid

Efter fødsel Må man bære make-up når man er gravid, er et rigtigt godt spørgsmål og nok også et, som mange første gangs mødre stiller sig selv, når de står med en positiv graviditetstest i hånden. Det korte svar er JA, det må man ger…
Er make up okay som gravid? - Få svaret her
18. February 2021

Er make up okay som gravid? - Få svaret her

Efter fødsel Du er gravid men du kan også godt lide at gøre lidt ud af dig selv og se præsentabel ud eller skal måske til et arrangement på hvor pæn påklædning er påkrævet. Nu er du så i tvivl om du må gå med det makeup som du e…